Food

Bakker Out Bakker Out

Bakker Out

Bakker Out

,

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam viverra euismod odio, gravida pellentesque urna varius vitae. Sed dui lorem, adipiscing in adipiscing et, interdum nec metus. Mauris ultricies, justo eu convallis placerat, felis enim ornare nisi, vitae mattis nulla ante id dui. Ut lectus purus, commodo et tincidunt vel, interdum sed lectus. Vestibulum adipiscing tempor nisi id elementu sadips ipsums dolores uns fugiats gravida nam elit vols nulla dolores amet untras sitsers.

Cras id erat arcu. Suspendisse nec lacinia eros. Morbi in nisl ut quam vulputate elementum. Donec ornare, turpis eget rhoncus pharetra, nunc augue porta orci, eu volutpat enim nisi ac risus. Proin a tortor id orci fermentum sollicitudin tincidunt in magna. Quisque semper, leo a malesuada dictum, orci massa blandit diam, nec porttitor quam nunc laoreet odio. Maecenas sed felis ante, non cursus justo. Vivamus semper euismod vulputate. Praesent a hendrerit sapien. Sed dapibus leo rutrum lorem convallis et commodo urna tempus. Quisque hendrerit imperdiet erat id fringilla. Vivamus vitae odio nisi, sit amet pellentesque justo. Pellentesque enim enim, ultricies sit amet blandit a, sagittis vel dolor. Cras lorem purus, posuere sed hendrerit ac, varius vel eros. Quisque nisl ante, posuere pulvinar bibendum a, malesuada sed mi.

Plus van der Neut Plus van der Neut

Plus van der Neut

Plus van der Neut

,

Meer aandacht…

De mensen op de winkelvloer zijn een van de plussen van PLUS. U krijgt van hen meer aandacht dan waar ook. Ze helpen u boodschappen doen, geen vraag is ze te veel, geen moeite te groot. Zoals het hoort dus.

Meer voordeel…

Alleen van aandacht kunt u niet leven. Daarom zijn de prijzen een andere plus van PLUS. Elke dag weer krijgt u voordeel met de scherpste aanbiedingen en unieke PLUS acties.

Meer aandacht…

Bij PLUS halen we, als het maar even kan, de versproducten uit de buurt, waardoor we de schakel tussen teler en u zo kort mogelijk houden. Daarom vindt u bij PLUS meer verse en lekkere producten.

Meer voordeel…

PLUS heeft het grootste assortiment biologische producten. PLUS verkoopt alleen Fairtrade bananen en ananassen en streeft ernaar dat de vis die verkocht wordt, zo veel mogelijk duurzaam gevangen of gekweekt is.

PLUS komt u overal tegen.

Met meer dan 260 winkels in Nederland is er altijd wel een PLUS bij u in de buurt. Online vindt u ons hier, op onze eigen website én op diverse social media websites. Bekijk onze commercials op ons Youtube kanaal, ons nieuws op Twitter en speciale acties en nieuwtjes op onze Hyves- en Facebookpagina’s. Heeft u een mening over PLUS, laat uw stem dan horen via ons klantenpanel. Heeft u een vraag of wilt u iets kwijt over PLUS, neem dan contact op met onze consumentenservice.

Slagerij Bart Ridder Slagerij Bart Ridder

Slagerij Bart Ridder

Slagerij Bart Ridder

Sinds 1981 zijn wij gevestigd in de dorpsstraat van het culinaire dorp Ouderkerk aan de Amstel. Wij zijn nog een ambachtelijk bedrijf en maken vele producten in onze eigen worstmakerij. Deze worstmakerij staat bekend om zijn gekookte- en gerookte hammen, gekookte worst, leverworst en rookworst.

Bij ons draait het om lekker eten en het genieten ervan. Met ‘liefde voor het vak’ worden alle gerechten bereid want koken is passie, en eten is genieten!

Vlees is vaak nog steeds het belangrijkste onderdeel van het menu, de spil. Op basis van de vleeskeuze wordt het arrangement bepaald. 
De saus gekozen, de wijn geproefd. U moet er op kunnen vertrouwen dat wat u ook kiest, altijd precies diezelfde topkwaliteit heeft. 
De constante factor. Daar kunt u bij ons op vertrouwen, Altijd. Ook toegevoegde specialiteiten zoals kaas, tapas, Mediteraanse producten, maaltijden, salades en sauzen completeren ons 
ongekend uitgebreide assortiment.

Als het voorjaar wordt en de zon weer begint te schijnen dan kunt u bij ons terecht voor overheerlijke barbecue-schotels.
Wij hebben alles in huis om er een geslaagd feest van te maken.

Onze catering mogelijkheden zijn onbeperkt: barbecue’s op locatie tot  een uitgebreid koud en/of warm buffet bij u thuis. Ook voor bedrijven kunnen wij op maat lunches of diners verzorgen bij overwerk of vergaderingen. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

U bent van harte welkom!

Onze openingstijden zijn:
maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 18:00 uur
zaterdag van   7:30 tot 16:00 uur
zondag  gesloten

Adres:
Slagerij Bart Ridder
Dorpsstraat 11
1191 BG Ouderkerk aan de Amstel
Tel.: 020 – 496 1083 (tevens fax)
E-mail: info@slagerijridder.nl
Web: http://slagerijridder.nl/

Slagerij Wim Stronkhorst Slagerij Wim Stronkhorst

Slagerij Wim Stronkhorst

Slagerij Wim Stronkhorst

,

Wat is een Keurslager?

Er zijn slagers en er zijn Keurslagers. Deze laatste heet niet zomaar ‘Keur’slager. Vele malen per jaar wordt iedere Keurslager stevig gekeurd door zowel de Vereniging van Keurslagers als een onafhankelijk kwaliteitsinstituut. Het gaat om strenge eisen die vaak veel verder gaan dan de wettelijke regels. Alleen het beste is immers goed genoeg.

Bedrijfskeuring

Bij de onaangekondigde bedrijfskeuring wordt er gekeurd op hygiëne, assortiment, deskundigheid van de medewerkers, de informatievoorziening in de winkel en de hele uitstraling van de Keurslagerij (huisstijl).

Kwaliteitskeuring

Een onafhankelijk gecertificeerd kwaliteitsbureau controleert of er aan de HACCP-normen is voldaan. Een goede hygiëne staat aan de basis van kwaliteitsproducten. Daarom wordt de hygiëne van de winkel, werkplaats en opslagruimten gekeurd. Tevens worden van diverse producten, o.a. kipfilet en gehakt, vleesmonsters genomen. De vleesmonsters worden bacteriologisch onderzocht.

Keurslager: verzekerd van kwaliteit

Indien deze keuringen allemaal een positief resultaat laten zien ontvangt de Keurslager het bedrijfscertificaat en mag de ondernemer zich weer – voor een jaar – Keurslager noemen. Op deze manier ben je bij de Keurslager altijd verzekerd van kwaliteit – op alle gebieden.

Zelfstandige ondernemer

Ook al is de kwaliteit gegarandeerd, dat betekent niet dat alle Keurslagers hetzelfde zijn. De Keurslagers in Nederland zijn zelfstandige ondernemers die lid zijn van de Vereniging van Keurslagers. Dat elke ondernemer uniek is, uit zich bijvoorbeeld in het assortiment dat kan verschillen door regionale invloeden. Denk aan de droge worst met kruidnagel in Groningen en het ‘zoervleisj’ uit Limburg.

www.wimstronhorst.keurslager.nl

Plaza food for all Sluisplein Plaza food for all Sluisplein

Plaza food for all Sluisplein

Plaza food for all Sluisplein

,

Plaza food for all Sluisplein is niet zomaar een snackbar, het bedrijf is sinds 1989 in Ouderkerk gevestigd en heeft zich in de jaren doorontwikkeld naar het bedrijf wat er nu staat, U kunt 7 dagen per week bij plaza Sluisplein terecht voor oa: fare trade koffie, heerlijk slagroomsoftijs, verse salades, vers afgebakken en dik belegde (sandwino)broodjes, complete menu’s, voor de kinderen een kidsbox met gratis verrassing!! Natuurlijk kunt U ook terecht voor een lekkere snack of frietjes afgebakken in plantaardig vloeibaar (verantwoord) frituurvet. Zomers lekker genieten van dit alles op het zonnige terras.
Iedere maand valt er een folder in de bus bij alle bewoners van Ouderkerk boordevol zeer scherpe acties, let dus op Uw brievenbus!

U bent van harte welkom, Graag tot ziens bij Plaza food for all Sluisplein
telnr 020 496 4923
www.plazafoodforall.nl

Blijf op de hoogte van onze akties, kan ook via facebook: plaza food for all sluisplein!