Fietsen

De Haan Wielersport De Haan Wielersport

De Haan Wielersport

De Haan Wielersport

, ,

Wie de winkel van de Haan Wielersport nog niet kent, zal bij het eerste bezoek verrast zijn. Want achter de relatief kleine winkelpui, bevindt zich een ruime zeer goed gesorteerde fietsenwinkel.

Alle soorten fietsen kom je hier tegen, maar het aanbod race, ATB en hybridefietsen is opvallend. Zo ook het uitgebreide aanbod bijbehorende fietsaccessoires en kleding.
Behalve met het assortiment, weet de Haan Wielersport zich goed te onderscheiden op het gebied van service en kwaliteit. Volgens eigenaren Roel en Sandra de Haan wordt kwaliteit niet alleen bepaald door de fietsen die je verkoopt.
Waarop Roel zegt; ‘Kwaliteit is vooral de manier waarop je de klant adviseert. Je moet de wensen van de klant vertalen naar het juiste type fiets. Daarnaast is het opmeten van de juiste framemaat en het afstellen van de zitpositie heel belangrijk om prettig te kunnen fietsen.’
Ook op het gebied van reparatie en onderhoud heeft De Haan Wielersport een reputatie hoog te houden. Alle monteurs hebben jarenlange ervaring en staan garant voor de meest uiteenlopende reparaties. Een van de medewerkers heeft zich al eens ‘beste fietstechnicus van Nederland’ mogen noemen.
Kortom voor iedere fietsliefhebber is het de moeite waard om eens te gaan kijken bij de Haan Wielersport.

De Haan Wielersport
Hoger einde Zuid 23
1911AH Ouderkerk aan de Amstel
Telefoon: 020 496 1216
www.dehaanwielersport.nl

Dealer van: Batavus, Bulls, Cannondale, Colnago, Eddy Merckx, Focus, Giant, GT bicycles, Koga.

Openingstijden:
dinsdag t/m vrijdag 8.30uur tot 18.00uur
zaterdag 8.30uur tot 17.00uur
koopavond vrijdag t/m 21.00uur (alleen van april t/m september)