Eyewear

De Haan Wielersport De Haan Wielersport

De Haan Wielersport

De Haan Wielersport

, ,

Wie de winkel van de Haan Wielersport nog niet kent, zal bij het eerste bezoek verrast zijn. Want achter de relatief kleine winkelpui, bevindt zich een ruime zeer goed gesorteerde fietsenwinkel.

Alle soorten fietsen kom je hier tegen, maar het aanbod race, ATB en hybridefietsen is opvallend. Zo ook het uitgebreide aanbod bijbehorende fietsaccessoires en kleding.
Behalve met het assortiment, weet de Haan Wielersport zich goed te onderscheiden op het gebied van service en kwaliteit. Volgens eigenaren Roel en Sandra de Haan wordt kwaliteit niet alleen bepaald door de fietsen die je verkoopt.
Waarop Roel zegt; ‘Kwaliteit is vooral de manier waarop je de klant adviseert. Je moet de wensen van de klant vertalen naar het juiste type fiets. Daarnaast is het opmeten van de juiste framemaat en het afstellen van de zitpositie heel belangrijk om prettig te kunnen fietsen.’
Ook op het gebied van reparatie en onderhoud heeft De Haan Wielersport een reputatie hoog te houden. Alle monteurs hebben jarenlange ervaring en staan garant voor de meest uiteenlopende reparaties. Een van de medewerkers heeft zich al eens ‘beste fietstechnicus van Nederland’ mogen noemen.
Kortom voor iedere fietsliefhebber is het de moeite waard om eens te gaan kijken bij de Haan Wielersport.

De Haan Wielersport
Hoger einde Zuid 23
1911AH Ouderkerk aan de Amstel
Telefoon: 020 496 1216
www.dehaanwielersport.nl

Dealer van: Batavus, Bulls, Cannondale, Colnago, Eddy Merckx, Focus, Giant, GT bicycles, Koga.

Openingstijden:
dinsdag t/m vrijdag 8.30uur tot 18.00uur
zaterdag 8.30uur tot 17.00uur
koopavond vrijdag t/m 21.00uur (alleen van april t/m september)

Sijbrants & van Olst Sijbrants & van Olst

Sijbrants & van Olst

Sijbrants & van Olst

De nieuwe moderne winkel van Sijbrants & van Olst aan het Sluisplein 1 in Ouderkerk aan de Amstel heeft een bijzondere ligging. Goed bereikbaar en bij een zeer royale parkeerplaats gelegen, u herkent direct de winkel van Sijbrants en van Olst. In onze winkel zijn de laatste fashion trends in monturen en zonnebrillen te vinden, wij hebben onder anderen merken als Ray Ban, Chanel en Calvin Klein. Ook hebben wij diverse soorten designbrillen waaronder Theo, Stark en Alain Mikli.

U kunt hier terecht voor het aanmeten van alle soorten contactlenzen en we zijn voorzien van de nieuwste meetapparatuur, waarbij bijvoorbeeld nachtlenzen, multifocale lenzen of medische lenzen als perfect maatwerk worden geleverd. Onze optometrist is gespecialiseerd in oogonderzoeken, hierbij kunt u denken aan vooronderzoek voor ooglaseren en diabetesonderzoek. Zij kan ook kijken naar de gehele gezondheid van het oog om oogziekten als glaucoom, maculadegeneratie en staar op tijd te ontdekken. 
Uiteraard zijn onze medewerkers gediplomeerd tot opticien, contactlensspecialist en optometrist. Op onze website www.designbril.nl kunt u online lenzen bestellen, u kunt hier ook terecht om een afspraak te maken.


Sijbrants & van Olst Optiek
Sluisplein 1
1191GR Ouderkerk aan de Amstel
Telefoon: 020-4966082
Email: ouderkerk@designbril.nl
Website: www.designbril.nl
Wij zijn ook te vinden op Facebook

Openingstijden:
dinsdag t/m vrijdag 9:30 – 18:00
zaterdag 9:30 – 17:00