Cadeaus

Sandra’s Bloemenboetiek Sandra’s Bloemenboetiek

Sandra’s Bloemenboetiek

, ,

Sandra’s Bloemenboetiek , al bijna 15 jaar een begrip in Ouderkerk. Bloemetje nodig  even naar het Sluisplein…..

We hebben een leuk gezellig , hardwerkend team die altijd voor uw klaar staat en al uw wensen probeert te vervullen. Ons groot en dagelijks vers assortiment in bloemen en planten maakt het een lust om eens een keer te komen kijken.

Iets nodig in het buitenland dan  kunt u ook terecht bij ons.

Volg ons op facebook met iedere week een nieuwe aanbieding of een kijkje in ons assortiment.

Tot ziens op het Sluisplein.

Adres:
Sandra’s Bloemenboetiek
Sluisplein 7-8
1191 GR Ouderkerk aan de Amstel
Tel.: 020 – 496 4864 (tevens fax)
E-mail: info@sandrabloemenboetiek.nl
Web: http://www.sandrabloemenboetiek.nl/

Kijk ook eens op onze Facebookpagina: www.facebook.com/sandrabloemenboetiek

Boekhandel Sprey Boekhandel Sprey

Boekhandel Sprey

, ,

Boekhandel Sprey is een begrip in Ouderkerk.  Sinds jaar en dag is het dé plek als u op zoek bent naar een goed boek. Kookboeken, reisgidsen, boeken over geschiedenis, psychologie, management, veel literatuur en natuurlijk heel veel kinderboeken. Alle medewerkers zijn grote lezers en zij adviseren u graag bij het uitzoeken van een passend cadeau of een mooi  boek voor uzelf.  Ook de bestelservice is uitstekend en snel.  Bestellen kan natuurlijk in de winkel maar ook heel gemakkelijk en vlot via de website.

Boekhandel Sprey heeft een groot assortiment kantoorartikelen, inktcartridges en werkelijk alles voor wanneer het nieuwe schooljaar begint. Tijdschriften en cadeautjes voor verjaardagen, zoals het populaire Topmodel, pennen van  o.a. Stabilo, knutselspullen en spelletjes kunt u er ook vinden. De wensenmandjes van Sprey zijn inmiddels beroemd in en om Ouderkerk; je vult een mandje met wat je maar wenst en de gasten vinden zo zeker iets leuks voor je.

Voor een leuke, mooie of heel bijzondere wenskaart kunt u ook bij Sprey terecht. Het aanbod wisselt geregeld en er zit altijd wel  iets verrassends voor u tussen.
Loopt u vooral binnen bij Boekhandel Sprey; u wordt er met plezier, aandacht, en kennis van zaken geholpen.

Boekhandel Sprey
Dorpsstraat 5a