Project Description

Sinds 1981 zijn wij gevestigd in de dorpsstraat van het culinaire dorp Ouderkerk aan de Amstel. Wij zijn nog een ambachtelijk bedrijf en maken vele producten in onze eigen worstmakerij. Deze worstmakerij staat bekend om zijn gekookte- en gerookte hammen, gekookte worst, leverworst en rookworst.

Bij ons draait het om lekker eten en het genieten ervan. Met ‘liefde voor het vak’ worden alle gerechten bereid want koken is passie, en eten is genieten!

Vlees is vaak nog steeds het belangrijkste onderdeel van het menu, de spil. Op basis van de vleeskeuze wordt het arrangement bepaald.
De saus gekozen, de wijn geproefd. U moet er op kunnen vertrouwen dat wat u ook kiest, altijd precies diezelfde topkwaliteit heeft.
De constante factor. Daar kunt u bij ons op vertrouwen, Altijd. Ook toegevoegde specialiteiten zoals kaas, tapas, Mediteraanse producten, maaltijden, salades en sauzen completeren ons
ongekend uitgebreide assortiment.

Als het voorjaar wordt en de zon weer begint te schijnen dan kunt u bij ons terecht voor overheerlijke barbecue-schotels.
Wij hebben alles in huis om er een geslaagd feest van te maken.

Onze catering mogelijkheden zijn onbeperkt: barbecue’s op locatie tot  een uitgebreid koud en/of warm buffet bij u thuis. Ook voor bedrijven kunnen wij op maat lunches of diners verzorgen bij overwerk of vergaderingen. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

U bent van harte welkom!

Onze openingstijden zijn:
maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 18:00 uur
zaterdag van   7:30 tot 16:00 uur
zondag  gesloten

Adres:
Slagerij Bart Ridder
1191 BG Ouderkerk aan de Amstel
Tel.: 020 – 496 1083 (tevens fax)
E-mail: info@slagerijridder.nl
Web: http://slagerijridder.nl/