Project Description

Meer aandacht…

De mensen op de winkelvloer zijn een van de plussen van PLUS. U krijgt van hen meer aandacht dan waar ook. Ze helpen u boodschappen doen, geen vraag is ze te veel, geen moeite te groot. Zoals het hoort dus.

Meer voordeel…

Alleen van aandacht kunt u niet leven. Daarom zijn de prijzen een andere plus van PLUS. Elke dag weer krijgt u voordeel met de scherpste aanbiedingen en unieke PLUS acties.

Meer aandacht…

Bij PLUS halen we, als het maar even kan, de versproducten uit de buurt, waardoor we de schakel tussen teler en u zo kort mogelijk houden. Daarom vindt u bij PLUS meer verse en lekkere producten.

Meer voordeel…

PLUS heeft het grootste assortiment biologische producten. PLUS verkoopt alleen Fairtrade bananen en ananassen en streeft ernaar dat de vis die verkocht wordt, zo veel mogelijk duurzaam gevangen of gekweekt is.

PLUS komt u overal tegen.

Met meer dan 260 winkels in Nederland is er altijd wel een PLUS bij u in de buurt. Online vindt u ons hier, op onze eigen website én op diverse social media websites. Bekijk onze commercials op ons Youtube kanaal, ons nieuws op Twitter en speciale acties en nieuwtjes op onze Hyves- en Facebookpagina’s. Heeft u een mening over PLUS, laat uw stem dan horen via ons klantenpanel. Heeft u een vraag of wilt u iets kwijt over PLUS, neem dan contact op met onze consumentenservice.